BAG JM COMPANY

julia-og-marie-jm-company

Julia (23) er i gang med en kandidat i International Virksomhedskommunikation, og har på studiet valgt engelsk som hovedsprog. "Jeg synes det er utroligt spændende hvordan sociale medier har været med til at gøre verden meget mindre på kort tid. Et Instagram-billede kan gå jorden rundt, og være med til at påvirke modebilledet, hvor det før var ankerkendte modehuse, som dikterede trenden. Med webshoppen har det i hvert fald været vigtigt for os, at fange den crowd-baseret trend, frem for at præsentere noget, bare fordi det er i sæson."

Marie (26) har en professionsbachelor i Branding og Marketing Management, og arbejder til daglig som marketingsassistent for en større dansk virksomhed. "Jeg har altid fundet kommunikation utrolig interessant, og elsker arbejdet med sociale medier, hvor formen er mere jordnær og i øjenhøjde med modtageren. Det har især været vigtigt for os at implementere i JM Company."

Du kan læse mere om os og webshoppen på vores blog. Her finder du bl.a. også indlægget om hvordan vi fik ideen til at starte JM Company.

OM JM COMPANY

Her i shoppen har vi samlet vores ynglingsbrands,  små som store - og håber at vi netop med vores anderledes udvalg og sammensætning af produkter kan inspirere til at vælge det unikke og personlige, fremfor for mainstreamsløsningen.
Her i shoppen vil du kunne finde brands, som du måske kender - men også nogle du helt sikkert ikke er stødt på før! Fælles for alle produkter i shoppen, er at de er skabt med kærlighed og personlighed. Ta' et kig rundt, og skriv endelig til os, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

/ Julia og Marie, stiftere af JM Company

Scroll to top