Forårsinspiration (og en lille snak om affiliate marketing)

Endelig begynder det at summe af forår! Jeg nyder i hvert fald i høj grad, at dagene er længere – så jeg også kan nå et par lyse timer hjemme efter arbejde. Jeg tror også, at noget af det særlige ved forårssæsonen er forventningens glæde til lune sommeraftner på terrassen, ferietid og lette sommerkjoler. Vi er i hvert fald klar til foråret og har samlet vores favoritter nedenfor! Julia og jeg har arbejdet de seneste måneder på at opdatere shoppen med mange flere produkter til den nye sæson. Fx finder du nu et bredere udvalg af de danske designersmykker fra Can Copenhagen, og flere nye solbriller fra internationale Quay Australia. Vi håber, at du kan lide de nye produkter lige så meget som os!

Forår collage
1. Bukser med vidde (affiliate link) 2. Thora øreringe 3. Saltscrub med aktivt kul 4. Sandaler med sløjfe (affiliate link) 5. Mia Bella solbriller

 

Vi har i dette indlæg valgt også at tage nogle produkter med fra andre webshops primært for at inspirere og fuldende vores lille collage med forårsinspiration. Men du skal vide, at de to links, som er markeret med affiliate link leder hen til Vero Modas webshop, hvor du kan købe produkterne. Vi får en lille promotion, hvis du køber produkterne ved at trykke på vores link. Faktisk er affiliate marketing en helt anden snak, men siden det er første gang, at vi bruger det her på bloggen, vil jeg gerne forklare lidt om det.

Grunden til, at vi har valgt at gøre brug af affiliate links er selvfølgelig, fordi det giver os (en meget beskeden, dog!) ekstra indtjening til webshoppen. Shoppen er vores største passion, og vi ønsker at udvikle den til en fortrukken portal for stylingsprodukter til hjemmet, accessories og tilbehør. Kan vi få en lille ekstra indtjening, vil det hjælpe os betydeligt, fx med øge vores sortiment og udvalg af produkter.
En anden grund til valget af affiliate marketing er, at vi ikke synes, det virker “irriterende” for dig som læser af bloggen. Bannerannoncer og pop-up reklamer er vi personligt selv ret trætte af, men affiliate links, synes vi, ikke er “støjende.” Vi håber ikke, at du føler dig udnyttet som forbruger, for faktisk ser vi bare linksene som en henvisning til nogle (synes vi selv) lækre produkter. Om man vil købe dem eller ej, er jo fuldstændig op til dig.
En sidste grund til, at vi bruger affiliate links, er fordi det giver os muligheden for at vise vores produkter, der jo primært er accessories som smykker og solbriller, sammen med noget lækkert tøj. Vi har valgt ikke at forhandle tøj i shoppen, men vi synes, at det ser fedt ud, når vores produkter er stylet sammen med tøj og sko, så det ligesom er sat i en kontekst.

Er du enig? Og hvad synes du om affiliate links? Det er jo efterhånden integreret på rigtig mange danske blogs, og vi synes, det er vigtigt, at der i hvert fald er gennemsigtighed omkring det. Man kan jo også vende det til en positiv ting: Man skal som forbruger give den samme pris for en vare, om du køber den gennem et affiliate link eller ej – Men hvis du køber den gennem et affiliate link, kan du samtidig støtte din ynglingsblogger eller et projekt!

I hvert fald tusind tak fordi du læste med.
/ Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top