De bedste svenske bloggere på Instagram

Jeg elsker når man opdager nye Instagram-profiler og bare føler, at en ny verden af inspiration har åbnet sig for en, fordi man tilfældigvis lige faldt over vedkommende. Min all-time favorite Instagram-profil tilhører den svenske blogger, Angelica Blick. Jeg vil tro, at jeg har fulgt hendes blog i 3-4 år, og jeg synes hendes Instagram er mindst ligeså cool. Hun er nok hvad jeg vil betegne som en klassisk Insta-girl, som altid er med på de nyeste tendenser.  Men man fornemmer også tydeligt hendes personlighed, humor og selvironi – det er hvad jeg synes er så fedt ved hende. Indenfor det seneste år, er hun, ligesom mange andre bloggere, begyndt at lægge vægt på videoer og poster jævnligt vlogs fra hele verden. Hvis du på en grå mandag trænger til inspiration eller bare afslapning, så gå ind og find en af hendes vlogs! Hun fortjener virkelig de varmeste anbefalinger.

Angelica Blick, svensk mode- og rejseblogger
www.angelicablick.se
1,2 mio følgere på Instagram
Find hende som @angelicablick

angelica-blick-svenske-bloggere

Lisa Olsson, personlig blogger
www.lisaplace.se
472 K følgere på Instagram
Find hende som @lisa.olssons

Jeg følger Lisa Olsson, fordi jeg elsker hendes vovede stil, og mod til fx at invitere 70’er bukser ind i klædeskabet og få klippet pandehår. (Når jeg ser hende, får jeg selv lyst til at finde saksen frem. Men NEJ, det er ikke en god idé at få pandehår. Nogensinde. Igen. Til mig i hvert fald!) Hun har for nylig lanceret sit eget smykkebrand, Nootka Jewelry, som er originale rustikke smykker.

 

lisa-olsson-svenske-bloggere

Victoria Törnegren, modeblogger
www.victoriatornegren.se
766 K følgere på Instagram
Find hende som @victoriatornegren

Victoria Törnegren er indbegrebet af skandinavisk minimalisme. Hendes outfits er stilrene og meget simple. Hun mikser tit materialer som denim, hvid bomuld og læder, men der kan dog snige sig andet med. Hun er gift med modellen Erik Forsgren, hvilket bestemt ikke er nogen ulempe. De poster (heldigvis) tit billeder sammen, og har en sød lille datter.

victoria-tornegren-svenske-bloggere

Følger du nogle cool personligheder, så del dem endelig med os! Som jeg skrev, er det bare fedt at opdage nye – specielt hvis de går hen også bliver ens daglige “treat” (det er de her tre i hvert fald for mig!)

Få inspiration fra svenske bloggere

inspoboard-svenske-bloggere
Scroll to top