Nye planer for JM Company

Messebesøg formland
Fra vores sidste messebesøg, Formland.

Grundlaget for JM Company

… er alle vores fantastiske leverandører. Vi har pt 8 forskellige brands inde i butikken, og synes alle de bidrager til at gøre vores lille webshop endnu mere spændende. Vi “åbnede” JM Company d. 1. september 2017, og har således været online i lidt over 2 måneder. Siden da har vi allerede fået to nye leverandører, Badeanstalten og New Mag, som vi mødte første gang på designmessen Formland i Herning. På shoppen kan I således nu både finde lækre velværeprodukter, coffee table bøger, boligartikler, solbriller og smykker.

Altid på udkig efter unikke produkter

Selvom vi er virkelig glade for vores nuværende produktsortiment og samarbejder, er vi altid på jagt efter spændende produkter og brands, som kan passe ind i JM Company familien. Instagram er vores primære kilde og inspiration til at finde nye lækre brands, men faktisk tager Julia og jeg også til “Designcellerne” i Horsens næste weekend. Det er en lille designmesse med upcomming designere og unikke produkter. Jeg glæder mig virkelig til at møde de mange iværksættere og se deres projekter. Vi er jo på mange måder i samme båd – og derfor synes jeg, det bliver virkelig interessant at høre deres historie, erfaring og deres igangværende projekter.

Fremtiden for vores webshop

Det er selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at vi også håber at få nogle nye aftaler i hus. Vi vil gøre JM Company til et større site med flere inspirerende produkter og større udvalg. Vores fokus lige nu er mere på upcomming brands. De er tit interessante, fordi kreativiteten er mere løssluppen – det synes jeg i hvert fald. For små iværksættere er det jo lysten, interessen og kreativiteten, der driver værket, og det tror jeg bestemt bliver afspejlet i deres produkter! Vi glæder os i hvert fald til at besøge messen, og skal nok dele med jer, hvordan det er gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top