Nyheder i shoppen

Nyheder i shoppen

 

Endelig kan vi løfte sløret for vores nye samarbejdspartner: New Mag. Vi er så glade for at kunne forhandle tre af deres bøger i vores webshop! New Mag er virkelig skarpe på inspirationsbøger indenfor mode, interiør og living. Måske du allerede kender Kinfolk og de bøger og magasiner, der i forvejen er udgivet omkring om konceptet? Det er i hvert fald nogle af New Mags’ bestsellere.

Kinfolk

 

Vi kommer til at forhandle bogen “The Kinfolk Table,” der bl.a. indeholder 85 opskrifter og lækre billeder, der kan være med til at inspirere til din næste komsammen. Læs mere om bogen lige her. Den er ikke at finde i shoppe lige pt – men er så vej!

Foruden Kinfolk har vi fået fingre i den inspirerende bog “Urban Jungle,” hvor der er gode tips til hvordan du forvandler din bylejlighed til en lækker oase med planter. Køb bogen lige her og indtil da kan du blive inspireret af forfatterens blog, joelix.com. Urban Jungle, DKK 380,-

Sidst men ikke mindst kan vi præsentere “Green Home Book.” En bog, hvor de to forfattere Susanna Vento og Riikka Kantinkoski tager os med rundt i forskellige hjem og med fantastiske billeder inspirerer til hvordan du selv kan indrette med grønne planter. Læs mere om bogen her.
Køb den i shoppen lige herGreen Home Book, DKK 300,-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top