Nyt år – Nye muligheder

jmcompany-tassel-earring
Vi glæder os til at vise jer nogle af de nye produkter vi kommer til at forhandle snart!

Hello 2018!

Så har vi taget hul på et nyt år, et nyt år med nye muligheder, udfordringer og bare en masse spændende projekter for os og JMCOMPANY. Jeg håber, at I alle er kommet lige så godt ind i det nye år, som Julia og jeg, der heldigvis nåede at fejre lidt af julen sammen.
I skal også have en stor tak for alle de ordrer vi modtog i december – Jeg håber, at alle pakkerne er faldt i god jord!

Nyt brand i familien

2018 tegner allerede til at blive et rigtigt godt år… Vi kan godt afsløre, at vi allerede nu har fået et nyt samarbejde i hus med det århusianske smykkebrand Miss Cantik! Vi mødte Pia, som er designeren bag, til Designcellerne, en lille designmesse, som jeg tidligere har lavet et indlæg om (lige her.) Vi har udvalgt en del fra brandets store kollektion og Julia er i disse dage ved at tage billeder til shoppen med Miss Cantik. Vores udvalgte produkter til shoppen består mest af øreringe, men også få smukke halskæder. I kan roligt glæde jer! Følg med på Instagram og Facebook, her skal vi nok fortælle, når de er tilgængelige på shoppen.

Nytårsfortsætter for JMCOMPANY

Et af mine personlige nytårsfortsætter for 2018, er at kunne lægge mere fokus på vores lille butik. Jeg fik nyt fuldtidsarbejde i november 2017 – et job, som jeg også er rigtig glad for. Når jeg kommer hjem fra arbejde i hverdagene, er det første jeg gør, at åbne vores indbakke for JMCOMPANY, svare på mails og pakke eventuelle ordre. Måske har I undret jer over først at få svar eller tilbagemelding sent på eftermiddagen eller om aftenen – men det er altså derfor!  Vi har ingen fastansatte, der sidder hele dagen og kun har fokus på webshoppen (…Måske det kommer en skønne dag!)

Julia er i gang med sin kandidat i International Virksomhedskommunikation (engelsk) på Aalborg Universitet, og er også i perioder meget hængt op. Men det er mit ønske for 2018, at vi kan få nogle gode arbejdsweekender sammen, Julia og jeg, hvor vi kan fokusere på webshoppen og fortsat blive ved med at udvikle os. Vi er i hvert fald stolte af vores resultat for 2017, nemlig at vi har tjent nok penge til at købe nye spændende produkter til siden.

Tak fordi I følger os. Vi ønsker jer det bedste for 2018, og håber det rummer mange spændende muligheder og oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top